5 Δεκέμβριος 2023 05:55

Παραγωγή

Ένα ταξίδι ξεκινά με το Atom, τη βάση των πάντων. Προσωποποιημένο με μια αριστοτεχνικά βελούδινη υφή σε συνδυασμό με το άρωμα μπαχαρικών Exotic Pepper και το λουλουδένιο άρωμα Jasmin, που μας φέρνουν πιο κοντά και αποτελούν τα θεμέλια της ύπαρξής μας.

Και μετά υπήρξε ο… Cosmos

Το Cosmos ενσαρκώνει την απαράμιλλη ομορφιά της Γης και τις ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν. Αποκαλύπτει τη λάμψη του σύγχρονου ανθρώπου χάρη στις νότες των Πράσινων Φύλλων και του Ocean Breeze.

Ένας διάλογος(Dialogue) των αισθήσεων…

Εμπνευσμένο από τον ανθισμένο κήπο της Ωραίας Ελένης στη Σπάρτη, γεμάτο Black Currants(μαύρες σταφίδες) που περικλείεται από Bright Woods. Ένας χώρος όπου η γυναίκα είχε ανώτερο ρόλο στην κοινωνία και μια δυναμική παρουσία. Ο Όμηρος της αφιέρωσε την Ιλιάδα με έναν αξέχαστο τρόπο γεμάτο συναισθήματα.
Από κήπους γεμάτους Τριαντάφυλλα(Roses) μέχρι ατελείωτες πεδιάδες, που απλώνονται όσο φτάνει το μάτι, η Επιτομή(Epitome) της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ίδια η φύση. Ακτινοβολεί γεμάτη χρώμα, παιχνιδιάρικες νότες Βέτιβερ Αϊτής(Haitian Vetiver) που οξύνουν τις αισθήσεις.

Καλλυντικά

Ο ρόλος των Kαλλυντικών στην κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο σημαντικός κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Η αγορά καλλυντικών σήμερα καθοδηγείται από την ενημέρωση, καινοτομία, αποτελεσματικότητα, και ικανοποίηση των πελατών μιας εταιρείας.

Η υγιεινή, περιποίηση, αισθητική και γνώση της φροντίδας του δέρματος γίνεται πιο απαιτητική από τους καταναλωτές.

Ο σχεδιασμός έχει τον βασικότερο ρόλο μας στη διαμόρφωση και την παραγωγή/πώληση ενός καλλυντικού προϊόντος.

Η εταιρεία μας παράγει μια ποικιλία καλλυντικών προϊόντων για διαφορετικούς πελάτες, σε διαφορετικές συσκευασίες και για διαφορετικές χρήσεις από τους καταναλωτές.

 Ο πελάτης μας μπορεί να προτείνει ή να επιλέξει από μια ποικιλία καινοτόμων σκευασμάτων που έχουν σχεδιαστεί σε διάφορους τομείς της καλλυντικής εφαρμογής.
 

Παράλληλα παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και δημιουργία Φακέλου (Dossier) Καλλυντικού Προϊόντος σε πλήρη εναρμόνιση με τον ΕΟΦ και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, απαραίτητες προϋποθέσεις για την κυκλοφορία Καλλυντικού Προϊόντος στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

Καταθέτουμε στο Ευρωπαϊκό portal CPNP τα απαραίτητα στοιχεία του προϊόντος στο όνομα και για λογαριασμό του πελάτη μας δίνοντας άμεση πρόσβαση στην πώληση του προϊόντος στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά (ΕΕ). 

Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να δεχτεί κάθε αίτημα ξεκινώντας από μια νέα ιδέα/πρόταση ανάπτυξης προϊόντος έως την παραγωγή και παράδοση ενός τελικού προϊόντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Περισσότερα Προϊόντα

el