5 Δεκέμβριος 2023 04:17

Ανακαλύψτε τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Boderm

Ένα ταξίδι ξεκινά με το Atom, τη βάση των πάντων. Προσωποποιημένο με μια αριστοτεχνικά βελούδινη υφή σε συνδυασμό με το άρωμα μπαχαρικών Exotic Pepper και το λουλουδένιο άρωμα Jasmin, που μας φέρνουν πιο κοντά και αποτελούν τα θεμέλια της ύπαρξής μας.

Και μετά υπήρξε ο… Cosmos

Το Cosmos ενσαρκώνει την απαράμιλλη ομορφιά της Γης και τις ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν. Αποκαλύπτει τη λάμψη του σύγχρονου ανθρώπου χάρη στις νότες των Πράσινων Φύλλων και του Ocean Breeze.

Ένας διάλογος(Dialogue) των αισθήσεων…

Εμπνευσμένο από τον ανθισμένο κήπο της Ωραίας Ελένης στη Σπάρτη, γεμάτο Black Currants(μαύρες σταφίδες) που περικλείεται από Bright Woods. Ένας χώρος όπου η γυναίκα είχε ανώτερο ρόλο στην κοινωνία και μια δυναμική παρουσία. Ο Όμηρος της αφιέρωσε την Ιλιάδα με έναν αξέχαστο τρόπο γεμάτο συναισθήματα.
Από κήπους γεμάτους Τριαντάφυλλα(Roses) μέχρι ατελείωτες πεδιάδες, που απλώνονται όσο φτάνει το μάτι, η Επιτομή(Epitome) της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ίδια η φύση. Ακτινοβολεί γεμάτη χρώμα, παιχνιδιάρικες νότες Βέτιβερ Αϊτής(Haitian Vetiver) που οξύνουν τις αισθήσεις.

H Boderm Φαρμακευτική A.E. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και καλλυντικά.

Σκοπός της είναι η παροχή καινοτόμων προϊόντων μέσα από υψηλές υπηρεσίες στον χώρο της υγείας προς όφελος του καταναλωτή. Τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά της εταιρείας διατίθενται σε Ευρωπαϊκές χώρες και Διεθνείς αγορές με το εμπορικό σήμα Boderm συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και του Εγχώριου Προϊόντος.

Σήμερα, τα προϊόντα της Boderm βρίσκονται σε διάφορες αγορές (όπως Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, κ.α.) αυξάνοντας την εγχώρια ελληνική παραγωγή, την εξωστρέφεια/εξαγωγές και συνολικά την προβολή του ελληνικού προϊόντος.

Η εταιρεία επενδύει στην έρευνα σε συνεργασία με πανεπιστημιακές σχολές και κέντρα έρευνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεκμηρίωση των προϊόντων της. Παράλληλα, συμμετέχει σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά δερματολογικά συνέδρια, εκθέσεις πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας, ανάπτυξης προϊόντων συμβάλλοντας στις καινοτομίες της βιομηχανίας μας.

Πάμε να δούμε δυο προϊόντα της εταιρείας που βοηθούν στην ατομική δερματίτιδα.

ECZAID Shower Gel

ECZAID Shower Gel

Το αφρόλουτρο ECZAID δημιουργήθηκε  για τον καθαρισμό και την ανακούφιση του δέρματος σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα ατοπικής δερματίτιδας (εκζέματος). Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν κυρίως ερύθημα, κνησμό, ξηρότητα και φλεγμονές του δέρματος.

Η μοναδική του σύνθεση είναι πλούσια σε εκτοϊνη, μπεταϊνη, αλόη, πανθενόλη, εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα ελιάς.

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών στο αφρόλουτρο ECZAID βελτιώνει την λειτουργία του λιπιδικού φραγμού, προσφέρει ενυδατική, μαλακτική δράση στις ερεθισμένες, φλεγμονώδης περιοχές του δέρματος αφήνοντας παράλληλα μία ευχάριστη αίσθηση.

ECZAID Cream

ECZAID Cream

Η κρέμα ECZAID αναπτύχθηκε ως ένα αποτελεσματικό προϊόν μη επεμβατικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του μικροπεριβάλλοντος των ερεθισμών/φλεγμονών του δέρματος από την ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα).

Η κρέμα ECZAID μειώνει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας όπως ξηρότητα, κνησμός, ερύθημα και φλεγμονή του δέρματος.

Η μοναδική της σύνθεση είναι πλούσια σε αλλαντοϊνη, βούτυρο βουτυρόσπερμου του πάρκειου, εκχύλισμα καλέντουλας, εκτοϊνη,  λακτόζη, πρωτεΐνη γάλακτος, υαλουρονικό νάτριο, εκχύλισμα καρπών ξανθόξυλου (zanthoxylumm bungeanum).

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών στην κρέμα ECZAID βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας και βελτιώνει την λειτουργία του λιπιδικού φραγμού του δέρματος.

H κρέμα ECZAID προσφέρει στο δέρμα μαλακτική δράση και ενυδάτωση, αφήνοντάς του παράλληλα μια ευχάριστη αίσθηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Περισσότερα Προϊόντα

el