5 Δεκέμβριος 2023 04:23

Τεκμηρίωση

Ένα ταξίδι ξεκινά με το Atom, τη βάση των πάντων. Προσωποποιημένο με μια αριστοτεχνικά βελούδινη υφή σε συνδυασμό με το άρωμα μπαχαρικών Exotic Pepper και το λουλουδένιο άρωμα Jasmin, που μας φέρνουν πιο κοντά και αποτελούν τα θεμέλια της ύπαρξής μας.

Και μετά υπήρξε ο… Cosmos

Το Cosmos ενσαρκώνει την απαράμιλλη ομορφιά της Γης και τις ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν. Αποκαλύπτει τη λάμψη του σύγχρονου ανθρώπου χάρη στις νότες των Πράσινων Φύλλων και του Ocean Breeze.

Ένας διάλογος(Dialogue) των αισθήσεων…

Εμπνευσμένο από τον ανθισμένο κήπο της Ωραίας Ελένης στη Σπάρτη, γεμάτο Black Currants(μαύρες σταφίδες) που περικλείεται από Bright Woods. Ένας χώρος όπου η γυναίκα είχε ανώτερο ρόλο στην κοινωνία και μια δυναμική παρουσία. Ο Όμηρος της αφιέρωσε την Ιλιάδα με έναν αξέχαστο τρόπο γεμάτο συναισθήματα.
Από κήπους γεμάτους Τριαντάφυλλα(Roses) μέχρι ατελείωτες πεδιάδες, που απλώνονται όσο φτάνει το μάτι, η Επιτομή(Epitome) της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ίδια η φύση. Ακτινοβολεί γεμάτη χρώμα, παιχνιδιάρικες νότες Βέτιβερ Αϊτής(Haitian Vetiver) που οξύνουν τις αισθήσεις.

Τεκμηρίωση

Στην Ελλάδα ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) σε πλήρη εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκη Ένωση ακολουθεί όλες τις ρυθμιστικές αποφάσεις για την κυκλοφορία και την παραγωγή Καλλυντικών, Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, Συμπληρωμάτων διατροφής.

Η Τεκμηρίωση / Νομοθεσία πρέπει να ακολουθείται πλήρως για την κυκλοφορία των προϊόντων.

Η Boderm Laboratories συμβουλεύει και ζητά από τους πελάτες της να συμμορφώνονται από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και κυκλοφορία Καλλυντικών, Ιατροτεχνολογικών Προϊόντνων και Συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΕΟΦ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 

Οι σαφής οδηγίες/συμβουλές μας διασφαλίζουν τόσο τον Υπεύθυνος Κυκλοφορίας όσο και τον καταναλωτή του προϊόντος.

Η εμπειρία μας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά μας επιτρέπει να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για όλα τα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την γνωστοποίηση κυκλοφορίας ενός προϊόντος στις Υπηρεσίες Υγείας (ΕΟΦ).

Επενδύουμε συνεχώς στη συνεχή κατάρτιση της επιστημονικής μας ομάδας μας σε συνέδρια και σεμινάρια για την επίκαιρη ενημέρωση όλων των σχετικών θεμάτων της νομοθεσίας Καλλυντικών και Ιατροτεχνολογικών προίόντνων.

Ο υπεύθυνος έρευνας και τεκμηρίωσης της Boderm Laboratories συμμετέχει από την αρχή ανάθεσης ανάπτυξης ή/και παραγωγής ενός προϊόντος προκειμένου δια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Περισσότερα Προϊόντα

el